donderdag 29 maart 2012

Zeeklassen dag 4

Oostende, koningin der badsteden. Daarheen reisden we deze morgen met de tram. In de voormiddag maakten we een vaart met de overzetboot. Die bracht ons van de Visserskaai, ter hoogte van het Noordzeeaquarium, naar de Oosteroever (Maritiem Plein). Daar bewandelden we het strand en vonden er heel wat mooie schelpen. Rond de middag keerden we met de overzetboot terug. We aten ons lunchpakket op de kiosk in het stadspark.

In de namiddag brachten we een bezoek aan het Mu.Zee. Daar kregen we een rondleiding in het museum en maakten we kennis met vele kunstwerken. We werden zelf even kunstenaar !

Op de terugweg naar de Barkentijn stopten we nog even in Middelkerke, om enkele standbeelden van stripfiguren, zoals Jommeke, Nero en Robbedoes te bewonderen (en na te bootsen).

Rond half 7 hadden we ons laatste avondmaal in de Barkentijn. De kinderen konden na het eten daarnet nog een ritje maken op de Go Carts. Momenteel is de pyamafuif volop op gang ! De kinderen hebben blijkbaar nog geen zin om te slapen ;o)

De zeeklassen zitten er bijna op... Morgenvoormiddag mogen de kinderen nog zwemmen in het Stedelijk Zwembad van Nieuwpoort. Daarna is het opnieuw huiswaarts. We verwachten jullie graag rond half 4 (15u30.) aan de cafetaria van de sporthal. Tot dan !!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten